Heb je een project, opleiding, activiteit die in onze visie past en wil je dit op regelmatige basis in onze locatie laten doorgaan, neem dan contact met ons op. We bekijken graag wat de mogelijkheden zijn.

Tine Tomme (°1980) is een kruidenkokkin, een groeicoach, een organisator, maar bovenal creëert ze een community waar mensen zich kunnen ontplooien en zoeken naar andere gezondere (in de brede zin van het woord) manieren van (samen)leven.
Ze start vanuit verbinding en eerlijke communicatie. Tine is ook een ware bruggenbouwster.

Ondertussen, 2 kinderen, een restaurant, 3 kookboeken verder, is ze sinds 7 jaar bezielster van De Avalonhoeve en sinds kort ook van het Avalonhuis in Antwerpen. Beiden zijn kwalitatieve, holistische centra voor gezondheid en spiritualiteit.

Tine kookt regelmatig voor retraites. De voeding die ze aanbiedt is natuurvoeding. Biologisch, seizoensgebonden, plantaardig én suikervrij! Voeding voor lichaam en ziel. Je mag kleurrijke smaakbommetjes op je bord verwachten.

De Avalonhoeve staat in voor de organisatie van de jaaropleiding Holistisch Gezondheidscoach. Deze opleiding gaat deels in De Zuidkant door. Lees meer…

www.deavalonhoeve